Sportofino.ro – îmbrăcăminte sport premium

Sportofino.ro – îmbrăcăminte sport premium

În ultimele săptămâni am lansat mai multe campanii de afiliere decât în mod obișnuit (lucru care nu te deranjează, nu-i așa?). Printre acestea se numără și campania celor de la Sportofino.ro.

După cum îi spune și numele, Sportofino este un magazin online axat pe articolele vestimentare sport, acordând însă o atenție deosebită selecției de produse. Astfel, în oferta magazinului veți găsi doar branduri premium foarte puțin (sau chiar deloc!) accesibile la ora actuală pe piața din România. Printre acestea se numără și: Aeronautica Miltare, Bogner, Chervo, Dolomite, Descente, Deha, On, Rudy Project, Sportalm, X-Bionic, Volkl, Marker, Dalbello.

De ce Sportofino.ro

Sub deviza ,,Sport, modă, pasiune’’, Sportofino se adresează în special iubitorilor de sport ce participă adesea în competiții de ski, ciclism sau alergare. Totuși, printre clienții Sportofino se numără și cei care au un stil de viață activ sau care apreciază o îmbrăcăminte practică și trendy în același timp. O pasiune merită tratată… premium, ca să poată înflori cum se cuvine.

Campania Sportofino.ro

Campania Sportofino.ro vine cu un comision de până la 9%, cu 5% pentru site-uri tip cashback și 4% pentru site-uri de cupoane. În cifre, în România, valoarea medie a unei comenzi este de 550 RON, cu o rată de conversie de 0.3% și o rată de anulare a comenzilor de 15%. Mai multe detalii despre campania de afiliere sunt disponibile aici.

Pregătiri pentru sezonul de iarnă

Sportul este unul dintre pilonii sănătății noastre mentale – de fapt, al sănătății, în general. Ne uităm, cu bucurie, cum unii dintre vecinii noștri s-au orientat către mișcare, în ultimele luni. Mulți dintre cunoscuții noștri au redescoperit importanța sportului și-au întâmpinat pasiuni noi: astfel, nu e de mirare că echipamentele sportive au cunoscut o creștere semnificativă, anul acesta. 

Și pentru că acum, mai mult ca oricând, trebuie să ne îndreptăm privirea spre lucrurile care ne aduc bucurie, ne gândim că în curând vine sezonul de ski! În acest sens, Sportofino vine cu oferte cu iz de Sărbători: https://sportofino.com/ro/sport:schi. Nu știm dacă v-am făcut să zâmbiți, dar noi ne luăm două minute binemeritate de visare.

Black Friday și Crăciunul

Black Friday sau Crăciunul sunt printre momentele noastre favorite din an, de departe. Știm că acesta va fi primul sezon de iarnă al Sportofino, pe piața din România, și nu putem decât să le dorim o cursă frumoasă. Am tras cu ochiul și am aflat că în Polonia, firma a înregistrat vânzări excelente de Black Friday – în doar 3 zile, aceasta a reușit să vândă mai mult decât într-o lună întreagă. De altfel, vânzările din perioada de iarnă sunt un succes pentru Sportofino, iar așteptările sunt mari și pentru țara noastră – hai, România! 

Atât vă mai spunem: pregătiți-vă încălțările, pentru că se anunță oferte grozave, în următoarea perioadă. Se pare că Sportofino are planuri mari pentru România și ar fi mai mult decât interesant să vă vedem și pe voi, alergând cot la cot, într-un astfel de maraton.

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?