Înscrie-te ca advertiser

Campaniile de afiliere au crescut cifra de afaceri a advertiserilor din rețeaua noastră, cu până la 30%. Peste 0 de conversii au fost înregistrate până în prezent, cu o cifră de totală de afaceri de peste 210 milioane de euro. Cu Dognet îți garantăm că vei avea access la mii de afiliați, din toate categoriile. Mai mult, sistemul de comisioane nu ia în considerare clicuri sau afișări – plătești doar pentru conversii.

Vreau să devin advertiser

Ce poate aduce marketingul afiliat?

Orice magazin online va atinge un punct în care nu mai merită investiția în PPC, RTB sau Facebook. Acela este și momentul potrivit pentru a recurge la marketing-ul afiliat, care poate aduce noi oportunități.

Campania e4home.ro din cadrul rețelei Dognet ne-a adus lună de lună sute de conversii, adesea de la useri noi. Ceea ce ne-a făcut să concluzionăm că, într-adevăr, prin acest parteneriat magazinul nostru este promovat unei categorii de consumatori, la care de altfel nu am fi ajuns.

Jan Skalický

Manager marketing online, 4Home a. cu.

Invită pe site-ul tău noi surse de trafic

Alătură-te rețelei noastre de afiliere, pentru a intra în contact cu mii de publisheri, la care de altfel nu ai avea access. Aceștia îți vor promova campania de afiliere pe diverse canale media, sub coordonarea atentă a rețelei de afiliere Dognet.

Content publisherii sunt o prioritate

Ne-am concentrat, în principal, pe atragerea și cooperarea cu publisherii de conținut. Desigur, deservim și site-uri de cupoane, portaluri de cashback, comparatoare de prețuri, etc. Însă, publisherii de conținut – reviste, cataloage de produse, site-uri de recenzii și altele similare – râmân o prioritate pentru noi.

  • Site-uri de recenzii
  • Cataloage de produse
  • Reviste
  • Bloguri
  • Portaluri cashback
  • Site-uri de cupoane
  • Influențieri (FB, Instagram, YT)

Noi, întreaga echipă de achiziții și comunicare cu afiliații, avem grijă ca fiecare afiliat să fie la curent cu programele noi lansate. În acest scop, îi informăm prin intermediul rețelelor sociale, a newslettere-lor, cât și prin comunicare individuală (uneori chiar telefonic). Astfel, ne asigurăm că afiliatul nu ratează un program de afiliere de interes pentru acesta, iar campania advertiserului este promovată cu succes.

Júlia Bačíková

Key Relationship Manager

O campanie de afiliere setată și gestionată corect poate aduce până la 25% din totalul comenzilor înregistrate

În prezent, lucrăm cu peste 4.000 de afiliați din Europa Centrală și de Est. Segmentul principal este, desigur, cel reprezentat de afiliații cehi și slovaci. Suntem singura rețea care publică cărți pentru afiliați sau bloggeri, organizăm evenimente pentru aceștia sau susținem prelegeri în universități.

Demersurile noastre au ca scop atragerea de publisheri de top, cât și susținerea lor prin diverse proiecte educaționale. Nu este vorba doar despre funcționalitățile tech ale rețelei. Pe parcursul a șase ani de existență, am introdus un nou standard de comunicare, educare și funcționare a marketingului afiliat, în special în Slovacia, Cehia și Ungaria.