Devino advertiser

Prin intermediul campaniile noastre de afiliere, am crescut cifra de afaceri a celor 0 advertiseri din rețea, cu până la 30%. Până în prezent, am fost responsabili de peste 0 de conversii, cu o cifră de totală de afaceri de peste 0 euro. Cu Dognet îți garantăm că vei avea access la mii de reviste, bloguri, cataloage și influenceri – toate acestea pe baza unui sistem de comisionare ce nu presupune clicuri sau afișări, ci doar conversii.

Vreau să devin advertiser

Ce poate aduce marketingul afiliat?

Orice magazin online va atinge un punct în care nu mai merită investiția în PPC, RTB sau Facebook. Acela este și momentul potrivit pentru a recurge la marketing-ul afiliat, care poate aduce noi oportunități.

Considerăm campania 4home, în cadrul rețelei de afiliere Dognet, ca fiind un succes pe piețele cehe și slovace. Această cooperare ne aduce în fiecare lună sute de conversii, multe dintre ele venind de la clienți noi. Mai mult, am ales să abordăm în mod activ publisherii pe care-i considerăm potriviți pentru a ne promova produsele, astfel încât să devenim vizibili online pe zone pe care nu le-am fi putut accesa fără ajutorul marketing-ului afiliat.

Jan Skalický

Manager marketing online, 4Home a. cu.

Invită pe site-ul tău noi surse de trafic

Alătură-te rețelei noastre de afiliere, pentru a intra în contact cu mii de publisheri, la care de altfel nu ai avea access. Aceștia îți vor promova campania de afiliere pe diverse canale media, sub coordonarea atentă a rețelei de afiliere Dognet.

Content publisherii sunt o prioritate

Ne-am concentrat, în principal, pe atragerea și cooperarea cu publisherii de conținut. Desigur, deservim și site-uri de cupoane, portaluri de cashback, comparatoare de prețuri, etc. Însă, publisherii de conținut – reviste, cataloage de produse, site-uri de recenzii și altele similare – râmân o prioritate pentru noi.

  • Site-uri de recenzii
  • Cataloage de produse
  • Reviste
  • Bloguri
  • Portaluri cashback
  • Site-uri de cupoane
  • Influențieri (FB, Instagram, YT)

Noi, întreaga echipă de achiziții și comunicare cu afiliații, avem grijă ca fiecare afiliat să fie la curent cu programele noi lansate. În acest scop, îi informăm prin intermediul rețelelor sociale, a newslettere-lor, cât și prin comunicare individuală (uneori chiar telefonic). Astfel, ne asigurăm că afiliatul nu ratează un program de afiliere de interes pentru acesta, iar campania advertiserului este promovată cu succes.

Júlia Bačíková

Key Relationship Manager

O campanie de afiliere setată și gestionată corect poate aduce până la 25% din totalul comenzilor înregistrate

În prezent, lucrăm cu peste 4.000 de afiliați din Europa Centrală și de Est. Segmentul principal este, desigur, cel reprezentat de afiliații cehi și slovaci. Suntem singura rețea care publică cărți pentru afiliați sau bloggeri, organizăm evenimente pentru aceștia sau susținem prelegeri în universități.

Demersurile noastre au ca scop atragerea de publisheri de top, cât și susținerea lor prin diverse proiecte educaționale. Nu este vorba doar despre funcționalitățile tech ale rețelei. Pe parcursul a șase ani de existență, am introdus un nou standard de comunicare, educare și funcționare a marketingului afiliat, în special în Slovacia, Cehia și Ungaria.