Despre noi

Publicăm cărți despre marketing online și, în special, marketing afiliat, pentru piața cehă și slovacă

Odată cu expansiunea rețelei, ne-am implicat și la nivel educațional – dacă putem spune așa. Mai exact, am publicat, pe parcursul anilor, patru cărți cu informații utile din domeniul marketingului afiliat. Acest lucru, a atras în rețeaua noastră publisheri de top, ceea ce a fost un outcome pozitiv, inclusiv pentru advertiserii cu care avem parteneriate.

Prima carte a numărat aproximativ 120 de pagini, pe când cea mai recentă a însumat deja peste 400. La realizarea cărților au contribuit mai bine de 40 de bloggeri și profesioniști în marketing online. Colaborarea cu aceștia, cât și rezultatele colaborării, ne dau speranța că astfel de proiecte vor accelera progresele în marketingul afiliat

Marketing online

Crearea unui site web care să aducă câștiguri financiare

Cartea – o publicație atotcuprinzătoare – a fost realizată în colaborare cu 30 de profesioniști în marketing online. Tema principală a cărții este cea a marketingului afiliat, cu o atenție deosebită acordată procesului de creare a unui site web, în scop de affiliate publishing. Prima ediție a fost publicată în 2018, în timp ce ultima ediție este o variantă actualizată a celei dintâi, cu peste 500 de pagini.

Blog Hero Academy

Crearea unui site web care aduce venituri

Într-o nouă eră a social media influencerilor, bloggerii par a fi devenit niște specii pe cale de dispariție. Prin urmare, am ales să publicăm cartea pentru a veni în sprijinul acestor bloggeri. Am pus în prim plan, desigur, marketingul afiliat ca una dintre opțiunile de generare de bani. Peste 40 de bloggeri și experți în marketing online au contribuit la realizarea cărții, al cărei conținut, considerăm noi, este cu adevărat original comparativ cu al altor cărți din domeniu.