Despre noi

Suntem o rețea locală de afiliere care înțelege în totalitate piața. Colaborăm cu 0 de campanii și avem 0 de afiliați înscriși în rețea. Din 2013 și până acum, advertiserii au înregistrat prin rețeaua noastră 0 conversii, cu cifre de afaceri în valoare de 0 EUR. Iar comisioanele înregistrate de publisherii noștri au atins o valoare totală de 0 EUR.

O rețea ca partener de încredere pentru campaniile tale de afiliere

Suntem aici pentru advertiseri și afiliați de mai bine de 6 ani și îmbunătățim constant rețeaua prin calitatea serviciilor. Nu suntem doar o soluție la îndemândă sau o simplă branșă locală a unei rețele mai mari. Am pornit rețeaua Dognet de la zero și, în prezent, facem, literalmente, tot ce e cu putință așa încât advertiserii și afiliații să se poată baza pe noi cu adevărat.

De ce Dognet și nu o altă rețea?

În mod evident, nu suntem singurii jucători pe piața de afiliere. Ba mai mult, fiecare rețea este specializată sau excelează în ceva anume. Și atunci, de ce tocmai Dognet? În primul rând, în rețeaua noastră vei găsi o varietate de afiliați – de la publisheri de top, până la microbloggeri. Iar focusul nostru este, în principal, pe afiliații care creează conținut.

În al doilea rând, pentru bunul mers al rețelei, ne ocupăm chiar noi de miile de afiliați și advertiseri din rețea. Astfel, încercăm să-i susținem individual pentru o experiență cât mai optimă cu rețeaua.

Štefan Polgári

Director general și fondator al rețelei Dognet

Voi fi sincer, după cum încerc mereu să fiu atât în viața mea personală, cât și în afaceri. Am fondat rețeaua Dognet în urmă cu șase ani în Slovacia, ca o rețea afiliată cu drepturi depline. Am învățat multe de-a lungul timpului și, ceea ce începuse ca un one-man show, s-a transformat între timp într-o echipă de zece membri – echipa Dognet.

Dognet nu este nici o soluție tehnică, nici un sistem, nici branșa mai mică a unei rețele gigant. Dognet este un serviciu în spatele căruia se află oameni reali, pe care te poți baza.

Mi-am dat seama, pe parcurs, că abordarea noastră poate fi implementată și în Cehia, unde ne-am și extins inițial, iar mai târziu în Ungaria și în Balcani. Cum am reușit acest lucru? Simplu – încercând să înțelegem așteptările atât a advertiserilor, cât și a afiliaților.

Sincer vorbind, Dognet nu este cea mai tehnică soluție IT de pe piața de afiliere. Există alte rețele cu o echipă IT cu mult mai puternică decât a noastră. Însă, ceea ce știm cu siguranță, este că rețeaua nostră poate răspunde în totalitate cerințelor advertiserilor și afiliaților, compensând cu o abordare individuală acolo unde ne confruntăm cu limitări tehnice.

Punem bazele rețelei prin servicii de înaltă calitate, o bună comunicare, profesionalism și un plus de valoare.

Acestea sunt aspectele de care cconsider că are nevoie atât advertiserul, cât și afiliatul atunci când vine vorba de rețea. La fel ca în cursele de Formula 1, învingătorul nu este neapărat pilotul cu automobilul cel mai puternic, ci de cele mai multe ori pilotul cel mai bine antrenat ajunge să câștige. De aceea, sunt sincer mândru de toți cei care formează echipa Dognet.