Despre noi

Evenimentele HotDognet

De câteva ori pe an, organizăm întâlniri cu afiliații activi pe diverse piețe de afiliere, aceste întâlniri fâcând parte din seria de evenimente de networking HotDognet. În mod tradițional, un astfel de eveniment se desfășoară de două ori pe an în Bratislava – în perioada Crăciunului și în timpul sezonului de vară. În ultimii ani, am reușit să organizăm HotDognet inclusiv în locații din Ungaria, Cehia și chiar și în România.

Pentru noi este o adevărată reușită să aducem laolaltă afiliații de pe piețele de interes, pentru a ne cunoaște personal și a împărtăși unii cu alții know-how-ul pe tema marketingului afiliat.

Marketingul afiliat în conferințe

Participăm frecvent și cu plăcere la diverse conferințe de marketing afiliat, unde ținem discursuri și prezentări. Până în prezent, am participat la astfel de evenimente în Slovacia, Cehia, Ungaria și România.

Considerăm că participarea noastră la aceste conferințe este importantă, nu doar pentru oportunitățile de networking, cât mai ales pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din domeniul marketingului afiliat. De aceea, nu ratăm evenimente de amploare cu jucătorii din mediul online, evenimente precum WordCamp or BarCamp.

O carte pentru advertiserii ce derulează campanii de afiliere

În publicațiile lansate de noi, nu am uitat să ne adresăm și advertiserilor. De aceea, am dedicat acestora o întreagă carte despre cum se lansează campaniile de afiliere, conținând sugestii astfel încât campania să fie lansată în mod eficient pentru toate părțile implicate.

Incluzând nu doar text, ci și video-uri utile, cartea este momentan disponibilă în limbile: slovacă, cehă și maghiară. Vrei și tu o copie? Nimic mai simplu! Contactează-ne și ți-o vom trimite imediat!😉

Prelegeri în școli

Deși credem cu stăruință în impactul pozitiv al publicațiilor noastre asupra tinerelor generații, alegem să ne și deplasăm la universități pentru a susține prelegeri. Despre ce? Ei bine, chiar despre marketingul afiliat – mai exact, despre modul în care studenții pot deveni ei înșiși publisheri și pot demara proiecte online.

Din ce am observat până acum, studenții își dau interesul și mulți dintre aceștia devin mai apoi publisheri afiliați în rețeaua noastră, ceea ce ne face, desigur, foarte mulțumiți. Mai mult de atât, pentru că educația este importantă, dar și pentru a-i sprijini, o mare parte din cărțile noastre le oferim acestora gratuit.