Servicii pentru advertiseri

Rețeaua de afiliere ca partener cheie

Comparativ cu alte platforme de afiliere mai mari, abordarea noastră este una diferită. Nu reprezentăm doar o soluție tech pentru marketingul afiliat, ci și un serviciu cuprinzător. De aceea, nu ezităm să abordăm în mod individual problemele intervenite, spre deosebire de o platformă mai mare, care ar avea o abordare mai generalistă.

Care sunt campaniile
active în rețeaua noastră?

Deși de-a lungul timpului am colaborat cu mai multe rețele de afiliați, în prezent lucrăm exclusiv cu rețeaua Dognet. Această colaborare ține deja de câțiva ani și putem spune că suntem foarte mulțumiți de abordarea lor în comunicarea cu noi. Echipa Dognet a răspuns întotdeauna rapid la solicitările noastre, ceea ce ne-a permis să găsim soluții în timp util.

Matej Tomašovský

Head of Performance, Electronic-star.ro

Ce vei obține de la noi?

  • Un sistem fără taxe de intrare sau forfetare, aplicabil aproape pentru toată lumea
  • Acoperirea plăților către afiliați
  • Atragerea de noi afiliați în program
  • Comunicarea cu afiliații de TOP pentru campania ta
  • Promovarea campaniei tale pe rețelele sociale și prin mailing
  • Suport în gestionarea campaniei și, în cele din urmă, în evaluarea ei
  • Monitorizarea activă a calității traficului

Cooperare pe termen lung

Ne concentrăm eforturile pentru ca programul tău de afiliere să se desfășoare în mod eficient. Figurativ vorbind, ,,te vom lua de mâna” și te vom ghida în optimizarea campaniei, folosirea platformei, cât și în navigarea întregului proces.

Ne ocupăm de comunicare

La Dognet comunicăm eficient și rapid, pentru educarea pieței. Drept urmare, atragem constant noi publisheri în rețea, contribuind la rezultatele înregistrate de campaniile afiliate.

Ceea ce în alte rețele ar reprezenta un serviciu plătit, la Dognet e parte integrantă a serviciilor noastre, pe care le oferim în mod automat și gratuit. Facem asta pentru ca atât afliații, cât și advertiserii să fie foarte mulțumiți.

Petronela Pivarčiová

Country Manager Dognet Slovakia

Oferim acces și servicii la fel de echitabile în toată Europa Centrală și de Est. Principalele piețe pentru noi sunt Slovacia, Cehia, Ungaria, dar avem resurse pentru a lansa campanii și în România sau Polonia. Iar începând din 2020, suntem deschiși pentru a integra advertiserii din Slovenia sau Croația.

Suntem aici pentru tine.