electronic-star – un partener de nădejde, calitate germană

electronic-star – un partener de nădejde, calitate germană

Una dintre cele mai profitabile campanii ale noastre este a celor de la electronic-star. Fiind un partener nou pe piața din România, cu peste 3000 de articole disponibile, se distinge de competiție prin promovarea produselor de calitate germană. Activând sub sigla firmei Chal-Tec, o companie globală cu sediul în Berlin, dorim să prezentăm cine este electronic-star și de ce este o investiție demnă de luat în considerare. 

Chal-Tec, brandul din spatele electronic-star

Chal-Tec este o companie germană care prestează servicii la nivel European prin diferite platforme și canale. Trebuie menționat faptul că deși este un brand internațional, conceptul și designul produselor promovate rămân 100% nemțești. Mai mult, suportul și relațiile clienți sunt operate direct de la sediu pentru a asigura răspuns prompt.

Scopul echipei din spatele Chal-Tec este de a oferii servicii și produse de calitate. Pe platforma electronic-star.com pot fi găsite peste 7000 de produse vândute în 21 de țări Europene. Aici puteți găsi gadgeturi pentru casă, grădină, fitness și sport, timp liber, precum și tehnici de sunet.

Chal-Tec funcționează ca un incubator de branduri. Portofoliul de produse este inovativ, iar fiecare brand este de sine stătător pentru a se putea specializa pe segmentul promovat.

electronic-star, ofertă publisheri

Din punct de vedere statistic, datele furnizate de Similar Web arată că la nivel de țară, pe categoria cumpărături / electronice, electronic-star.ro ocupă locul 2589. În ultimele 6 luni, magazinul online a fost vizitat de 99,28 mii de persoane. Cea mai mare parte a traficului pe site se datorează căutărilor, în procent de 62,02, urmat de căutarea directă – 22,089% și referințe – 6,47%.

În ceea ce privesc conversiile în România, acestea sunt destul de ridicate pe acest segment, plasându-se la 2,98%, cu șanse ridicate să crească în sezonul de vârf. Rata de aprobare este de asemenea mare, 95% din conversii fiind aprobate. Însă, ceea ce face cu adevărat diferența este comisionul de 7%, care este foarte profitabil pentru acest segment, iar în lunile Octombrie-Noiembrie 2018 acesta urcând la 10%. Luând în considerare rata de conversie ridicată și comisionul generos, prin intermediu acestei campanii publisherii pot câștiga de 7 ori mai mult comparativ cu o campanie standard pe electrocasnice, unde comisionul este de obicei de 2%.

De ce electronic-star?

Pentru cei care încă mai au dubii în ceea ce privește campania celor de la electronic-star, răspunsul este simplu. Da! Merită investit timp într-o astfel de campanie din următoarele motive: 

  1. Produsele promovate sunt de calitate germană
  2. Comisionul este de 7%
  3. Rata de conversie de aproape 3%
  4. Rata de aprobare este de 95%

Pentru mai multe întrebări referitoare la campania electronic-star, vă stăm la dispoziție. Succes și la cât mai multe comisioane!

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?