Campaniile Back to School 2020

Campaniile Back to School 2020

Deși poate ni se pare că vara nici nu a început cu adevărat, începutul anului școlar se apropie totuși vertiginos. De aceea, a venit deja momentul să demarăm promovarea campaniilor care oferă tot ceea ce elevii au nevoie pentru întoarcerea pe băncile școlii.

via GIPHY

Un must-have pentru orice școlar este, evident, ghiozdanul. Confortabile și de înaltă calitate, fie cu motive de basm pentru cei mai mici copii de școală, fie stilate, practice și moderne pentru cei mai mari, în campaniile de mai jos veți găsi o selecție de rucsacuri și ghiozdane:

ePantofi.rolink către eShop

Vivantis.rolink către eShop

Modivo.rolink către eShop

Cei mai mulți dintre advertiseri au creat o pagină special dedicată perioadei „Back to School”, iar aici merită menționată campania recent lansată în rețeaua Dognet, cea a cunoscutului brand de fashion RESERVED. Colecția se numește inspirat ,,Looks and books’’, se axează pe articole vestimentare numai bune de purtat la școală și poate fi vizualizată aici, în timp ce detaliile campaniei de afiliere sunt disponibile pe site-ul Dognet aici.

Dar dacă în acest an școlar, după cum se preconizează, elevii își vor continua studiile de acasă și nu de pe băncile școlii, atunci merită aduse în atenția părinților și alte categorii de produse mai puțin promovate în campaniile Back To School din anii anteriori. Vorbim de mese și scaune de birou, sau de veioze pentru copii, care îi vor ajuta să se concentreze și să învețe cât mai confortabil de acasă. În acest sens, vă recomandăm campaniile Luminam.ro (link către eShop) și Electronic-star.ro (link către eShop)

La sfârșitul lunii august, ca în fiecare an, totul se învârte în jurul începerii noului an școlar. Așa că nu ezitați să vă alăturați campaniilor noastre și să câștigați super comisioane recomandând o varietate de produse! Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați. 🙂

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?