Oxe.ro

Campanie Oxe.ro

Comisioane: 10%, 3% for cashback portals and 2% for coupon websites (until 30.10.2023 – 6% content)

RICOM secure s.r.o., care operează magazinul online Oxe.ro, este importatorul exclusiv al mărcilor OXE, AVTECH și KeepGuard pe piețele cehe, slovace și europene. RICOM secure s.r.o. tranzacționează în toată Europa prin mutații de limbă ale site-ului web Oxe și ale piețelor europene. Avem în stoc produsele mărcilor mai sus menționate în cantități suficiente, gata de expediere imediată. Oferim suport tehnic și service de calitate. Scopul nostru este un client mulțumit. Feedback-ul clienților este, de asemenea, important pentru noi, pe baza căruia apoi inovam produsele pe care le importăm pentru a le face cât mai ușor de utilizat. Suntem angajați în vânzări cu amănuntul și cu ridicata de mai bine de 15 ani, avem experiență în grupul VIPS de încredere și puternic financiar, avem depozite mari, o echipă permanentă și prietenoasă cu aceleași obiective de afaceri. Ne bazăm pe o abordare onestă și corectă atât față de clienții noștri, cât și față de partenerii noștri de afaceri.

Oxe.ro este un magazin online specializat care se axează pe vânzarea de capcane pentru camere, optice de vânătoare, centrale electrice, power banks, camere de inspecție, camere și sisteme de securitate, sisteme de acces și telefoane de birou. În plus, există și un număr mare de produse electronice de larg consum în ofertă, cum ar fi camere auto, camere de poliție, localizatoare GPS, SmartWatch, căști inteligente de biciclete Bluetooth, lanterne și faruri, termometre fără contact, monitoare video, faruri LED pentru copii cu animale. motive și multe altele.

Printre altele, un număr mare de clienți mulțumiți mărturisesc calitatea serviciilor noastre. Faptul că clientul nostru este pe primul loc este demonstrat de acțiunile noastre și diversele acțiuni orientate către clienții noștri.

De ce să cumpărați de la noi?

 • Profesionisti in domeniul nostru – stim ce vindem si putem oferi sfaturi adecvate si profesionale clientilor atunci cand aleg un produs potrivit.
 • Suntem importatorii exclusivi ai mărcilor OXE, AVTECH și KeepGuard pe piața europeană.
 • Avem peste 15 ani de experiență în retail și en-gros.
 • Livrare rapida a produselor comandate.
 • O gamă largă de produse, pe care le extindem în mod constant conform tendințelor actuale.
 • Oferim accesorii și cadouri gratuite pentru produsele selectate (de exemplu, pentru capcane foto sau un termometru medical fără contact).
 • Reducere de 2% pentru utilizatorii înregistrați la întreaga gamă la ro.
 • Reducere de 2% la achiziționarea peste o anumită sumă monetară (reducerile sunt combinate, în cazul înregistrării și achiziționării peste o anumită sumă monetară, reducerea rezultată este de 4%!).
 • Livrarea mărfurilor prin firma de transport Packeta (livrare la punctul de livrare sau la adresă).
 • Este de la sine înțeles că sunt acceptate și diverse tipuri de plată (plată prin card online, transfer bancar sau ramburs la livrare).
 • Evenimente cu reduceri, newsletter regulat.
 • Suntem o echipă prietenoasă cu o abordare corectă.

Articole recomandate

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?