Cricksydog.ro

Campanie Cricksydog.ro

Îți dorești un câine mai fericit și mai energic?

Niciodată nu a fost  atât de ușoară decizia ca  acum
Suntem 100% siguri că nu este nevoie de hrană pentru câini diferită pentru fiecare rasă în parte. Câte două tipuri de produse sunt perfect suficiente. În opinia noastră, mâncarea „specializată pe rase” este o atracție de marketing complet inutilă, vânzătorii doar abuzând de bunăvoința proprietarilor. Avem o categorie pentru câinii de dimensiuni medii și mari (Ted) și una pentru câinii de dimensiuni mici (Juliet). Mai mult decât  atât, avem și hrană pentru câinii mai sensibili (Ted hipoalergenic și Juliet hipoalergenic).

Dacă ai cumpărat mâncare de calitate medie până acum, te rugăm să te gândești la acest lucru: doar pentru că un Beagle este dispus să mănânce alimente de calitate mai joasă, de exemplu, nu înseamnă că îi place să mănânce și este sănătos pentru el. Doar pentru că nu are iritații, nu înseamnă că nu le va avea niciodată în viitor. Este posibil să te joci cu sănătatea câinelui tău, ceea ce poate duce la probleme serioase pe termen lung.

Dieta perfectă A-Z
Expertiza noastră este o garanție a calității. Convinge-te singur!
Prin înăsprirea reglementărilor internaționale, am dezvoltat un set specific de reguli de care suntem deosebit de mândri! Încearcă mâncarea noastră și convinge-te!

Mai multă energie
Conținutul de proteine optimizat pentru câinele tău, astfel încât el/ea să nu rămână niciodată fără. În alimentele noastre variază între 18-36%, în funcție de stilul de viață al câinilor.

Libertate totală
În zilele noastre sunt atât de multe de reținut, de la spectacolele școlare pentru copii, până la sarcinile de lucru, de ce ar trebui să îți faci griji inutile cu privire la hrănirea sănătoasă a câinelui? Lasă această muncă în grija noastră.

Păstrarea proaspătă a papilelor gustative
Nu folosim agenți artificiali de îmbunătățire a aromei, spre deosebire de unii producători de alimente pentru câini. Deci, câinele tău  va avea întotdeauna acele mușcături cerești, proaspete și suculente.

Surprindeți fericirea
Nu există nicio vitamină vitală care să nu fie în dietele noastre. Nu introducem vitamina C în produsul nostru doar pentru că sună bine. Folosim doar ingrediente de care câinele tău are cu adevărat nevoie.

Protecție totală
Dacă ne alegi pe noi și avem încrederea ta, nu mai trebuie să mergi la veterinar. Cel mult doar pentru laudă

Noi livrăm la domiciliu
În colaborare cu serviciul de curierat FAN Courier, toate comenzile tale vin direct acasă. Totuși, dacă dorești ,poți  cere comanda și într-un punct FAN Courier.

               

Livrare următoarea zi
Dacă plasezi comanda înainte de amiază, pachetul va ajunge chiar a doua zi și poate ateriza imediat în castronul câinelui tău. Nu uita, noi livrăm oriunde în România!

 

Ingrediente premium
Materiile prime pentru toate produsele noastre provin de la fermieri acreditați. Pentru noi, siguranța câinelui tău este cea mai importantă! Convinge-te singur!

Promoții disponibile

 • Banere
 • XML feed
 • Cupoane
 • articole de PR
 • Opțiuni extra
 • Șabloane de email
 • Influencer
 • iFrame
 • Dognet Media

Permisiuni pentru editori

 • Cash-back
 • Conținut
 • Site-uri de cupoane
 • Emailing
 • Direct PPC
 • Google CSS
 • Cupoane externe
Campaniile PPC nu sunt permise. Cuvintele cheie cu numele brandului (inclusiv cele scrise greșit) trebuie să fie marcate ca și cuvinte cheie negative în AdWords. Partenerilor Google Shopping CSS le este permisă participarea în această campanie. Campaniile prin email trebuie trimise spre aprobare înainte de a fi lansate. Nu pot fi folosite cuvinte cheie cu numele brandului în titlul domeniilor. Comisioanele sunt calculate în funcție de preț excluzând TVA-ul și costurile de livrare. Comisioanele pentru comenzile B2B pot fi anulate. În promovarea campaniei este necesară utilizarea tuturor parametrilor incluși în codul de tracking afișat în tabloul de bord. Eliminarea unora dintre acești parametri poate îngreuna urmărirea traficului transmis de către afiliat, afectând astfel alocarea comisionului în contul afiliatului.

Articole recomandate

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?