Senetic.ro – un partener atractiv în zona IT

Senetic.ro – un partener atractiv în zona IT

Bine te-am regăsit! Da, avem pentru tine o nouă campanie de afiliere care merită toată atenția.

Astăzi vorbim despre o companie cu experiență de peste 11 ani în zona IT. Senetic este un jucător cu prezență și renume pe piața internațională, servind în fiecare an peste 2 milioane de clienți.

Un partener de luat în considerare

Fapt: Senetic este partenerul ales de un număr considerabil de clienți, din considerente care țin de calitate, preț și expertiză. Când vorbim despre investiții în zona de IT, este important să ai un astfel de aliat.

În perioada aceasta, pentru a crește productivitatea ori pur și simplu pentru a-și desfășura activitatea într-un alt format, multe firme au optat pentru o serie de achiziții considerabil mai mari decât în alte dăți. Cunoaștem câteva dintre problemele care s-au născut în ultimele luni; măcinările, incertitudinile, schimbările de direcție, noile reguli ale jocului și noile abordări. Unii și-au mutat complet afacerile în online, alții au investit în biroul de acasă, profesorii s-au dotat cu desktopuri noi, camere web și diverse licențe Microsoft, iar unii studenți au achiziționat prima imprimantă. Te invităm și de această dată să câștigi, în timp ce îi ajuți pe ceilalți să profite de oferte inteligente

Cine sunt clienții Senetic?

Senetic se poate lăuda cu un portofoliu care vizează companii, școli, universități, primării și consilii județene, instituții de învățământ sau firme de avocatură. Clienții firmei sunt, așadar, din toate sectoarele de distribuție – public, comercial și educațional.

Avem, iată, o companie care nu își poate permite să fie îndreptată către client decât cu profesionalism, oferind, pe lângă produsele de calitate, consiliere din partea unui personal competent. Având în vedere categoriile servite, enunțate mai sus, putem să pomenim și o înlesnire a achizițiilor în număr mare. Este foarte important pentru noi, ca afiliați, să susținem afaceri reziliente, cu potențial de creștere continuă – tocmai pentru că au o conduită impecabilă. Iată încă un motiv pentru a face parte din campania Senetic.

Comisioane atractive, de până la 16,6%

Soluțiile oferite se plasează în categoria hardware (servere, routere, switch-uri, firewall-uri, discuri SSD, stații de lucru, imprimante, monitoare, proiectoare, tablete, telefoane IP ș.a.) ori software (Senetic deține multiple certificate de parteneriat – Microsoft Partner cu 15 competențe Gold sau VMware Premier Partner).

Produsele din campania Senetic au fost împărțite pe 7 categorii (vezi detalii aici), oferindu-ți comisioane între 1,6 și 16,6%. Trebuie să îți spunem că peste 3000 de produse fac parte din campania Senetic.

Dintre brandurile arhicunoscute, care garantează calitatea, amintim: Cisco, HP, Dell, Lenovo, Samsung, Asus, Apple, Jabra, Intel, AMD, Microsoft.

Studiază lista și, în primul rând, îți sugerăm să nu intri în panică, în cazul în care tehnologia nu este prietenul tău cel mai bun. În cuprinsul ofertei sunt și produse pe care, ca utilizator casnic, probabil că nici nu vei ajunge să le vezi vreodată. De unele dintre acestea depind, totuși: revista ta online de fashion, magazinul online care ți-e drag, arhitectul cu care ești prieten, universitatea la care e înscrisă fiica ta. Da, Senetic comercializează echipamente și soluții software care sunt de-a dreptul vitale pentru unele companii și instituții. Dacă domeniul tău de lucru este cât se poate de tehnic, atunci nu vei avea nicio surpriză.

În afară de targetul clar pe zona de companii/instituții publice, vei regăsi și o zonă care ți-e cât se poate de familiară: de la camere web și monitoare, până la imprimante, computere și licențe Windows.

Alătură-te campaniei Senetic.ro

Dacă nu a intrat până acum în atenția ta, credem că acesta este un moment propice să arunci un ochi peste ce are de oferit Senetic.ro. Este foarte probabil ca o vizită pe site să se încheie și cu niște achiziții… pentru propriul birou.

În privința campaniei de afiliere, suntem bucuroși că ți-a stârnit interesul (precis ai consultat deja mai multe detalii, într-un tab nou, gândindu-te la următorul pas). Îți dorim vânt bun, navigare ușoară!

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?