Luminam.ro – o gamă largă de corpuri de iluminat

Luminam.ro – o gamă largă de corpuri de iluminat

Așa cum am promis în rezoluțiile pentru anul 2019, pornim șirul articolelor în care prezentăm advertiserii noștri, cu una dintre campaniile care au adus un număr mare de conversii în 2018, și anume luminam.ro. Aici, clienții pot achiziționa corpuri de iluminat la prețuri accesibile. Mai mult, oferă garanția celui mai mic preț.

Cine este Luminam.ro?

Luminam.ro este un magazin online ce operează  sub sigla companiei cehe Donoci s.r.o. Firma funcționează pe piața cehă de peste 26 de ani. Inițial a activat sub persoana fizică Jiří Mánek, iar din iunie 2017,  datorită expansiunii, a devenit Donoci s.r.o. Compania se ocupă cu importul și vânzarea corpurilor de iluminat. Magazinele online operează, pe lângă Cehia, în țări precum Slovacia, Germania, Austria, Ungaria, Polonia și România. Mai mult, firma se situează printre cei mai mari furnizori online de  corpuri de iluminat din Europa Centrală.

În prezent, depozitul se situează  la aproximativ 30 km de Brno, în Blansko, fiind în continuu proces de modernizare și expansiune. Pe lângă spațiul de birouri, există și 5 săli mari de depozitare cu o suprafață totală de 17.000 m2. Pentru a face față numărului ridicat de comenzi, compania are acum peste 130 de angajați.

Campania Luminam.ro

Campania Luminam.ro vine cu un comision de până la 7%, cu 3,5% pentru site-uri tip cashback și site-uri cu cupoane. În cifre, în România, pe ultimele 3 luni, luminam.ro  a înregistrat 2757 click-uri, 536 click-uri repetate, 2221 click-uri unice, 51 de vânzări, o medie a comisionului de 7%, comisioane însumând 261,23 Euro și 1.85% conversii

La nivel global, Luminam.ro a înregistrat în ultimele 3 luni 10280 click-uri, 3350 click-uri repetate, 6930 click-uri unice, 946 vânzări, o medie a comisionului de 4,43%, comisioane însumând 3191,77 Euro și 9.2% conversii

După cum poate fi observat, compania este de mult timp pe piață, câștigând încrederea clienților prin servicii de calitate. În România, a devenit magazin de încredere după părerile cumpărătorilor reali prin programul realizat de compari.ro. Spearăm ca în 2019 această campanie să își păstreze trendul ascendent și să aducă un număr cât mai ridicat de comisioane. Bafta!

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?