HotDognet: Dedicat cunoscătorilor de Marketing Afiliat

HotDognet: Dedicat cunoscătorilor de Marketing Afiliat

HotDognet, primul eveniment organizat în exclusivitate de către Dognet în România, a avut loc în București pe data de 8 mai, fiind un prilej pentru a ne cunoaște personal afiliații și a le răspunde la orice întrebări legate de rețeaua noastră de afiliere. Ba mai mult, Dávid Puha, reprezentantul companiei slovace, a împărtășit celor prezenți informații relevante despre industria afiliată în țările în care suntem activi sau în care intenționăm să ne extindem.  

De asemenea, evenimentul a pus accentul pe prezentarea campaniilor cu cele mai bune rezultate de până acum, magazine ca e4home.ro, Luminam.ro, epantofi.ro, Factcool.ro sau Electronic-star.ro numărându-se printre adverserii de top. Numărul de conversii aprobate, rata de conversie, cât și valoarea totală a comisioanelor alocate au fost factorii decizionali în selecția campaniilor performante.

Prezenți la eveniment au fost și Mihai Croitoru și Dragoș Bunea, cărora le mulțumim pentru participarea în calitate de vorbitori. Prezentările lor au punctat subiecte de actualitate din domeniul eCommerce și a pieței de afiliere din România. Mihai Croitoru, cu o experiență de peste 15 ani în afiliere, ne-a dezvăluit cele mai importante aspecte ale afilierii de conținut, cu avantajele și dezavantajele de rigoare. Dragoș Bunea, afiliat full-time și administrator al grupului de Facebook Marketing Afiliat România ne-a vorbit despre greșelile pe care le fac frecvent rețelele de afiliere, concluzionând că acestea ar trebui să se implice mai mult în comunicarea cu afiliații. Ori, am dori să menționăm aici, că ceea ce diferențiază abordarea Dognet de cea existentă deja în România este că ne tratăm afiliații ca parteneri, încercând să le răspundem la întrebări în cel mai scurt timp. Și suntem mulțumiți că am avut posibilitatea în de a-i cunoaște personal pe câțiva dintre aceștia în cadrul HotDognet. Pe cei care din varii motive nu au putut asista, sperăm să avem ocazia de a-i întâlni la viitoare întruniri de acest gen. 

În final vă prezentăm fotografiile făcute, ce surprind atmosfera evenimentului. Evident, nu au lipsit hotdog-urile, iar sesiunea de after drinks a fost una pe cât se poate de plăcută.

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?