Dognet sau Marketingul de Afiliere făcut Altfel

Dognet sau Marketingul de Afiliere făcut Altfel

Bun venit în rețeaua de afiliere Dognet! Marketingul de afiliere a început să prindă contur la nivel global, devenind o sursă importantă de venit atât pentru advertiseri cât și pentru firmele partenere. Noi, cei de la Dognet, suntem activi de 6 ani pe această piață și dorim să ne îmbunătățim constant serviciile oferite clienților noștri.  

Pentru noi, satisfacția clienților este primordială. Ne dorim să fim aproape și să răspundem prompt cerințelor primite. Tocmai de accea nu aspirăm să ne transformăm într-o altă companie globală. Suntem specializați pe piața Europei Centrale, cu activități în Slovacia, Cehia, Ungaria, Polonia și România.

Preconizăm ca anul 2018 să fie de bun augur atât pentru noi cât și pentru clienții noștri din România. Vă invităm să faceți parte din familia noastră și împreună să ne bucurăm la maxim de tot ceea ce oferă marketingul de afiliere. O prezentare a serviciilor oferite poate fi găsită pe pagina noastră de web.

Pe site-ul nostru veți descoperi numeroase campanii personalizate pentru piața din România. Dacă aveți orice fel de întrebare, noi suntem aici. Este important de menționat că suportul este în limba română, pentru ca orice problemă să fie soluționată în cel mai scurt timp și fără a lăsa loc de interpretări sau neînțelegeri. Un alt aspect de care suntem mândri este rapiditatea plății. O să vă bucurați de bani în cont în 2-3 zile după emiterea facturii.

Campanii Dognet

Debutul pe piața românească dorim să îl facem prin 7 campanii focusate pe:

  • modă și frumusețe;
  • sănătate și nutriție;
  • casă;
  • electronice și sport. 

Le puteți analiza în detaliu pe pagina special dedicată selectând ca și piață România.

În categoria modă și frumusețe veți putea găsi brandurile FiiStilat.ro, MarkScrub.ro și Amiatex.ro. FiiStilat este un brand de îmbrăcăminte bărbătească, iar advertiserii se pot bucura de un comision de 14%. Există posibilitatea de a primi și un cupon ce aduce un discount de 5% cumpărătorului, însă în acest caz va scădea comisionul primit. Pentru articole de îmbrăcăminte speciale destinate atât bărbaților cât și femeilor și un comision de 12%, Amiatex.ro este alegerea potrivită.

MarkScrub, după cum sugerează și numele, oferă produse de scrub pentru ten și corp. În acest caz, comisionul este de 15%. Există și posibilitatea de a primi o monstră gratis pentru a testa produsul înainte de a-l promova.

Zerex este o campanie pentru cei interesați de sănătate și nutriție. Mai mult, este cea mai profitabilă la acest moment deoarece vine cu un comision de 25%. Pasionații de sport își pot rotunji câștigurile prin campania oferită de Zajo.net, care aduce un comision de 11%.

Campaniile pentru casă și electrocasnice disponibile vin fiecare cu un comision de 7%. Avantajul acestora este accesul la o gamă largă de produse de calitate superioară.

Vă invităm să faceți parte din familia Dognet. Înscrierea este 100% gratuită, deci ne puteți testa serviciile fără niciun risc. Haideți să pornim împreună spre un 2018 profitabil! 🙂

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?