Revendicarea comisioanelor din anul 2020

Revendicarea comisioanelor din anul 2020

Ne apropiem vertiginos de 2021 și, ca la fiecare final de an, facem bilanțul contabil pe anul ce se încheie.

Pentru publisherii noștri, acest lucru înseamnă că:

  1. În perioada 18 decembrie 2020- 13 ianuarie 2021 nu vom putea onora facturile emise către noi. Aceasta este o situație temporară având în vedere perioada sărbătorilor. În mod obișnuit, plățile sunt efectuate în doar câteva ore.  😉
  2. Începând cu 14 ianuarie 2021, tuturor publisherilor cu peste 10 acumulați (fără a include bonusul de înscriere în rețea), li se vor solicita emiterea de facturi, dar cu o scadență de 30 de zile pentru a efectua plata. Vom plăti majoritatea facturilor în câteva zile, dar pentru a fi în siguranță 🙂
  3. Vom face tot posibilul ca până la 14 ianuarie 2020 majoritatea comisioanelor înregistrate în 2020 să fie deja alocate.
  4. În cazul facturilor emise începând cu 21 ianuarie 2021, avem rugămintea să specificați perioada livrării ca fiind pentru anul 2021 în curs. Pentru orice facturi emise până la 20 ianuarie 2021 (inclusiv), perioada livrării poate fi specificată ca fiind în anul 2020.
  5. Cu cât mai devreme este emisă factura, cu atât mai repede va fi efectuată plata 😉
Important: Toate facturile pentru anul 2020 trebuie emise până la 29 februarie 2021. În caz contrar, publisherul își pierde dreptul de a-și încasa comisioanele înregistrate în decursul anului 2020. Practic, publisherul are două luni la dispoziție după finalizarea anului pentru a-și revendica comisioanele rămase.

Acest lucru este din cauza faptului că transferarea de comisioane pe perioade îndelungate de timp ne-ar putea cauza complicații atât nouă, cât și publisherului.

În speranța că mesajul nostru a fost edificator, ne bucurăm să vă avem în rețeaua noastră și așteptăm cu nerăbdare continuarea colaborării în anul ce urmează! 🙂

Štefan Polgári

V online marketingu sa pohybuje už viac ako 10 rokov. Spoluzaložil affiliate sieť DOGNET a affiliate marketingu sa venuje na profesionálnej úrovni. Spoločne s kolegami sa snažia tento odbor na Slovensku pozdvihnúť a zapojiť čo najviac publisherov.

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?