Nou! – Aprobarea cu mult mai rapidă a comisioanelor

Nou! – Aprobarea cu mult mai rapidă a comisioanelor

Vă povesteam într-un articol recent de lansarea campaniilor media, iar acum venim din nou cu o veste – implementarea tag-ului ,,Aprobare rapidă’’ pentru campaniile în care adviserii asigură aprobarea accelerată a comisioanelor.

Din păcate, nu de puține ori aflăm că afiliații noștri ajung să aștepte prea mult timp pentru aprobarea comisioanelor. Deși încercăm în permanență să accelerăm acest proces, în practică nu este mereu atât de simplu. De aceea, am implementat tag-ul „Aprobare rapidă” pentru campaniile în care conversiile sunt aprobate la fiecare două săptămâni sau chiar odată pe săptămână. Le poți găsi în lista de campanii pe baza filtrului ,,Aprobare rapidă’’.

Dacă, însă, advertiserul nu respectă perioada de timp pentru aprobarea comisioanelor conform tag-ului, atunci tag-ul ,,Aprobare rapidă’’ pentru campania sa va fi automat eliminat. Cu toate acestea, în cazul magazinelor online, este necesar să se țină seama de faptul că înainte de aprobarea comisionului rezultat din conversie, comanda trebuie expediată, livrată și achitată.

Máme rozpracované aj automatizované vyhodnocovanie, takže sa máte na čo tešiť 😉

Așadar, implementarea acestui tag, cât și a sistemului de plată Fast Payout, face ca afiliații Dognet să se bucure în timp util de comisioanele înregistrate în rețeaua noastră.

Pentru orice sugestii sau întrebări, nu ezitați să ne scrieți. 

Cosmina Tcaciuc

Affiliate Manager for Romania

Mai multe articole care ar putea să te intereseze

Care sunt campaniile disponibile în rețeaua noastră?