Despre noi

Štefan PolgáriManaging Director

În calitate de cofondator al rețelei, pot spune că fost cale lungă până să ajungem unde suntem azi. Am pornit practic de la zero, fără parteneri sau publisheri. În timp, însă, am reușit să le câștigăm încrederea și să creștem fără a apela la investitori sau la împrumuturi.

Pe lângă acestea, trebuie menționat că sunt extrem de mândru de felul în care am activat pe piața afiliată. Am publicat mai multe cărți, am lansat un curs online și am organizat diverse conferințe și întâlniri pe tema marketingului afiliat. Astfel, considerăm că am contribuit la expansiunea acestui domeniu, chiar dacă de multe ori a trebuit să fim chiar noi cei care să acopere costurile implicate. A fost uneori scump și solicitant, dar avem certitudinea că eforturile noastre au meritat.

Petronela NovotnáCountry Manager Dognet Slovakia

În cadrul rețelei afiliate Dognet, mă ocup de dezvoltarea marketingului afiliat pe piețele slovace și cehe. Ofer magazinelor online posibilitatea de a atrage clienți noi și de a înregistra vânzări bazate doar pe un sistem de comisioane de afiliere. Astfel, advertiserii își pot atrage clienții din diverse surse online și pot fi promovați pe zone, la care nu ar avea access.

În mod oficial, rolul meu în echipă este corelat cu integrarea campaniilor slovace, dar și a celor cehe. Până de curând, o mare parte din fișa postului meu includea, de asemenea, facturarea propriu-zisă și rezolvarea comisioanelor, atât pentru advertiseri, cât și pentru afiliați.

Vždy sa nájdu samozrejme aj jednorázové väčšie či menšie tasky, ktoré súvisia s rozvojom a zlepšovaním siete, podmienok spolupráce a zvyšovaním efektivity kampaní.

Bineînțeles, intervin constant sarcini minore legate de dezvoltarea rețelei, condițiile de cooperare și îmbunătățirea eficacității campaniilor.

Între timp, încerc să cunosc oameni noi din domeniu, la întâlnirile sau conferințele dedicate marketingului digital. Cunoștințele pe care mi le fac, cât și provocările cu care mă confrunt mă determină să vreau să mă autodepășesc. 🙂

Roman DobiášCountry Manager Dognet Czechia

Sunt responsabil de activitățile Dognet pe piața din Cehia.

Dacă îți dorești să afli cum poți lansa un program de afiliere pentru magazinul tău online, nu ezita să mă contactezi, în scris sau telefonic. Am grijă personal ca programele de afiliere lansate să fie atractive pentru publisheri și să aducă avantaje advertiserilor. Împreună vom analiza punctele forte, dar și slabe, ale campaniei tale de afiliere pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Am o experiență în eccomerce de peste 25 de ani. Am început într-o agenție de marketing online, unde m-am ocupat de crearea și optimizarea site-urilor web și am dezvoltat strategii de marketing online, pentru clienți de toate mărimile. De aceea, consider că-mi este relativ ușor să mă pun în pielea advertiserului, în vederea găsirii de soluții optime și funcționale economic, pentru campaniile afiliate.

Eva CicháFinancial Manager

În calitate de manager financiar, sunt responsabilă de toate aspectele financiare ale companiei – de la facturarea advertiserilor, colectarea debitelor, până la plata comisioanelor către afiliați.

Deoarece la Dognet este prioritară satisfacția advertiserilor și a publisherilor, comunicăm zilnic cu partenerii și clienții pentru a rezolva orice întrebări sau nelămuriri legate de finanțe, facturare și evaluarea conversiilor.

Întreaga noastră echipă, coordonată de Štefan, e formată din oameni minunați și pricepuți. În birou, întreținem o energie grozavă, pe care reușim s-o transmitem și celor care intră în contact cu rețeaua Dognet.

Ondrej TakáčProduct & Project Manager

Numele meu este Ondrej și, în calitate de Affiliate Manager, sunt sunt responsabil de comunicarea cu publisherii noștri, integrarea și controlul campaniilor, precum și urmărirea statisticilor de tracking sau rezolvarea diverselor problemele ce pot interveni. Asist publisherii nu doar când vine vorba de aspecte tehnice, ci și cu aspecte de marketing, aspecte cu care m-am familiarizat în cei șase ani petrecuți într-o agenție de marketing, ca Project Manager.

În plus, așa cum am precizat deja, mă ocup și de integrarea, la nivel de rețea, a noilor campanii. Astfel, monitorizez funcționalitatea rețelei pe partea de tracking a conversiilor, verific și remediez posibilele erori semnalate, precum și implementez îmbunătățiri în rețea.

Spre deosebire de alte rețele de afiliere, aș spune că un mare avantaj al rețelei Dognet este chiar deschiderea noastră de a primi feedback de la advertiserii și afiliații cu care colaborăm. Este suficient ca aceștia să ne trimită un mail cu sugestii, iar noi ne și organizăm, în frunte cu Štefan, pentru a vedea împreună ce se poate face. De aceea, rețeaua Dognet e în permanență upgradată, astfel încât să răspundă nevoilor actuale ale partenerilor noștri.

Šimon PavliščákHead of Affiliate Management

În echipa Dognet, dețin funcția de Affiliate Manager și lucrez cot la cot cu Ondrej. Responsabilitățile mele țin, în principal, de integrarea noilor campanii în rețea. Lansez campanii în toate cele cinci țări în care activează în prezent Dognet – Slovacia, Cehia, Ungaria, România și Polonia, iar mai nou, mă ocup și piețele slovene și croate.

Pe lângă lansarea și integrarea noilor campanii, promovez campaniile deja existente, pe diferite rețele sociale și grupuri. Sunt, de asemenea, în contact zilnic cu advertiserii și afiliații, cu privire la aspecte, precum: procesul de integrare al campaniei, trimiterea datelor de conectare la panoul de administrare al rețelei, solicitarea de materiale promoționale, implementarea codurilor de tracking și orice alte chestiuni ce pot interveni de la momentul lansării campaniei. Astfel, monitorizez bunul mers al campaniei, din punct de vedere tehnic, și sesizez advertiserul în momentul în care apare un eșec de tracking, pentru ca acesta să poată remedia problema în timp util.

În comunicarea cu afiliații, răspund întrebărilor acestora legate de campaniile active, dar și culeg informații pentru a ști cine promovează campania și cum.

Vojtěch BartoněkAffiliate Manager Czechia

Vin ca o nouă completare a echipei cehe, din rețeaua Dognet. În calitate de Affiliate Manager, mă concentrez pe dezvoltarea și optimizarea marketingului afiliat pe piața cehă. Sunt responsabil nu doar de câștigarea de noi clienți, ci și de gestionarea campaniilor deja existente. Sunt, de asemenea, responsabil de comunicarea cu advertiserii - de la contactul inițial și lansarea campaniei, până la promovarea ei și găsirea celor mai bune soluții pentru rezultatele scontate.

Lucrez în domeniul marketingului afiliat pentru al treilea an consecutiv și, în tot acest timp, am avut ocazia să mă familiarizez cu acest domeniu, din mai multe perspective. Pe baza acestei experiențe, te voi ajuta să-ți optimizezi în mod corespunzător campania și, de asemenea, să folosești din plin de potențialul rețelei.

Mă bucur că fac parte dintr-un proiect care îmi permite să mă dezvolt profesional. Datorită bunei funcționări a întregii echipe și a unei abordări unice în comunicarea cu advertiserii, am încredere că parteneriatul cu Dognet va fi un succes pentru afacerea ta online.

Katalin PathóKatalin PathóCountry Manager Dognet Hungary+36 70 553 29 77 / +421 907 528 894
Daniela FullováDaniela FullováMarketing Manager+421 911 385 385
Veronika AlmásiováVeronika AlmásiováRelationship Manager+421 948 141 347
Ondřej PřibylOndřej PřibylSales Manager Dognet Czechia+420 732 717 471
Michal MikolkaMichal MikolkaAffiliate Manager+421 948 049 212
Cedo VelasevicCedo VelasevicCountry Manager Dognet Croatia and Slovenia
Pal PushkashPal PushkashCountry Manager Bulgaria
Ľuboš MišíkĽuboš MišíkProduct & Business Development Manager+421 910 677 882
Tomáš JančTomáš JančWeb Developer
Miro SenkaMiro SenkaWeb Developer
Miro CesnakMiro CesnakWeb Developer
Peter ZubčákPeter ZubčákWeb Developer
Michal KrištofMichal KrištofWeb Developer